دوشنبه 8 آذر 1400
1399/8/21 چهارشنبه

مدارک مورد نیاز جهت دانشجویان متقاضی تحصیلات  تکمیلی
 متقاضی فارغ التحصیل شخصی است که قبلاً دانشگاه خود را در یک مقطع به اتمام رسانده است و می خواهد تحصیلات خود را فراتر از آن سطح در کارشناسی ارشد، دکترا، تخصص، فوق تخصص، بورس و غیره دنبال کند. به منظور درخواست برای تحصیلات تکمیلی، فرم درخواست آنلاین را پر کنید و بارگذاری اسکن با کیفیت بالا از اسناد زیر لازم است: اسناد با نماد (*) اجباری هستند.

*تکمیل فرم درخواست زیر

نام نام خانوادگی تاریخ تولد شماره موبایل آدرس ایمیل

* نامه ای از برنامه یا انگیزه که در آن به طور واضح میزان علاقه شما به ادامه تحصیل را نشان می دهد را آماده کنید.
* رزومه یا C.V
* اصل مدرک (ها) قبلی
متقاضیان تحصیلات تکمیلی که متقاضی کارشناسی ارشد هستند باید مدرک کارشناسی، SSC و HSSC همراه با متن کامل سوابق آنها را برای ما فراهم کنند.
متقاضیان تحصیلات تکمیلی که متقاضی Ph.D هستند باید مدرک کارشناسی ارشد و کارشناسی به همراه متن کامل سوابق آنها را برای ما فراهم کنند.
متقاضیان تحصیلات تکمیلی که متقاضی سطح تخصص هستند باید گواهینامه متوسطه (SSC)، گواهینامه متوسطه عالی (HSSC) یا معادل آنها و M.B.B.S./M.D یا معادل آنها به همراه متن کامل سوابق آن را به ما ارائه دهند. آنها همچنین باید گواهی مهارت (COP) / گواهی کارآموزی خود را ارائه دهند.
متقاضیان تحصیلات تکمیلی که متقاضی سطح فوق تخصص یا فلوشیپ هستند باید M.B.B.S./M.D یا معادل آنها و مدارک تخصص به همراه متن کامل سوابق آنها را به ما ارائه دهند. آنها همچنین باید گواهی مهارت (COP) / گواهی کارآموزی خود را ارائه دهند.

تسلط به زبان انگلیسی و امتیازات قابل قبول آن:
آیلتس با حداقل امتیاز 5.5 یا معادل آن در TOEFL IBT (حداقل 69) یا TOEFL PBT (حداقل 525) هنگام ثبت نام الزامی است.
* دو توصیه نامه
 * یک عکس مشابه گذرنامه
* اسکن با کیفیت بالا از صفحات پاسپورت خود
برای دانشجویانی که قصد تحصیل در دوره تحصیلات تکمیلی را دارند، ارائه گواهی از انتشارات یا مقالات منتشر شده به عنوان یک مزیت در نظر گرفته خواهد شد، اگرچه تهیه آن اجباری و بخشی از الزامات نیست.

چگونه می توانم اقدام کنم؟
درخواست ها برای برنامه های تحصیلات تکمیلی با استفاده از فرم درخواست ارسال می شود. شما باید تعدادی از بخشهای مختلف از جمله مشخصات شخصی، مدارک تحصیلی، اطلاعات مالی و بیانیه شخصی خود را تکمیل کنید و دراختیار ما بگذارید. برای اطلاعات بیشتر در مورد برنامهAbadan campus  TUMS، مشاوره ما را در مورد نحوه درخواست برای تحصیلات تکمیلی بخوانید.

بعدش چی؟
اگر در برنامه مورد علاقه خود پذیرفته شده اید، در صورت نیاز به ویزا برای تحصیل در ایران، برای درخواست ویزای خود اقدام کنید.
اگر در درخواست خود ناموفق بودید، می توانید درخواست خود را برای رشته های دیگر و یا سال بعد دوباره مطرح کنید.