دوشنبه 8 آذر 1400
1399/8/21 چهارشنبه
مدارک مورد نیاز جهت دانشجویان کارشناسی

دانشجوی مقطع کارشناسی یا سطح اول دانشگاهی، دانشجویی است که در حال تحصیل در مقطع B.Sc., M.D./M.B.B.S., D.D.S./ B.D.S.or Pharm.D. در رشته های پزشکی(MD)، لیسانس پزشکی، لیسانس جراحی (M.B.B.S)، دکتری و کارشناسی داروسازی،  لیسانس علوم دندانپزشکی(B.D.S)، دکتر دندانپزشکی (SD.D.)، تکنسین بهداشت دهان و دندان،  فیزیوتراپی،  مامایی،  پرستاری،  علوم آزمایشگاهی پزشکی،  هوشبری،  فناوری اطلاعات سلامت و  تاریخ علوم پزشکی است. جهت درخواست برای مقطع کارشناسی، پر کردن فرم درخواست آنلاین و بارگذاری اسکن با کیفیت بالا از اسناد زیر لازم است (برخی از اسناد اجباری و برخی دیگر اختیاری است): اسناد با نماد (*) اجباری هستند.

*تکمیل فرم درخواست زیر

نام نام خانوادگی شماره موبایل آدرس ایمیل

نامه ای از برنامه یا انگیزه که در آن شما به طور واضح میزان علاقه و میزان خود را مشخص کنید.

رزومه یا CV
* دیپلم دبیرستان / گواهی دبیرستان / گواهی دبیرستان با نمره های زیست شناسی، شیمی، ریاضیات، فیزیک و فیزیولوژی همراه با متن کامل سوابق آن (حداقل معدل 3 یا 4 یا معادل آن).
مهارت در انگلیسی و نمرات قابل قبول:
 آیلتس با حداقل امتیاز 5.5 یا معادل آن در TOEFL IBT (حداقل 69) یا TOEFL PBT (حداقل 525) هنگام ثبت نام الزامی است.
 * عکس مشابه گذرنامه
* اسکن با کیفیت بالا از صفحات اصلی گذرنامه شما

چگونه می توانم اقدام کنم؟
 درخواست های متقاضی تحصیل در مقاطع کارشناسی رشته های پزشکی با استفاده از تکمیل فرم درخواست ارسال می شود. شما باید تعدادی از بخشهای مختلف از جمله مشخصات شخصی، مدارک تحصیلی، اطلاعات مالی و بیانیه شخصی خود را تکمیل کنید و دراختیار ما بگذارید. برای اطلاعات بیشتر در مورد برنامهAbadan campus  TUM، مشاوره ما را در مورد نحوه درخواست برای تحصیلات تکمیلی بخوانید.

بعدش چی؟
اگر در برنامه مورد علاقه خود پذیرفته شده اید، در صورت نیاز به ویزا برای تحصیل در ایران، برای درخواست ویزای خود اقدام کنید.
اگر در درخواست خود ناموفق بودید، می توانید درخواست خود را برای رشته های دیگر و یا سال بعد دوباره مطرح کنید.